Köpvillkor

Dessa villkor gäller från och med 2022-04-11 och är tillämpliga när du handlar från Fathersandfriends.se. Som konsument omfattas du även av Konsumentköplagen och Lagen om distansavtal.

Beställning

Beställningar görs på vår webbplats Fathersandfriends.se. Genom att genomföra beställningen godkänner du våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i våra system. 

Vid eventuella felaktigheter, till exempel i angivna priser, lagersaldon eller produktbeskrivningar förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering har du självklart rätt att avboka din order utan kostnad. 

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. 

Betalning 

När du handlar på Fathersandfriends.se kan du i kassan välja på betalsätten faktura, kortbetalning eller direktbetalning. Samtliga dessa betalsätt hanteras av Klarna. 

Frakt och leverans 

Vi skickar våra leveranser med Postnord och alla våra försändelser är spårbara. Mindre försändelser skickas som varubrev till din brevlåda, större paket skickas till ditt Postnord-ombud.

Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att du lägger din beställning. I samband med att försändelsen lämnar vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolaget som levererar dina varor. 

Avgiften för leveransen är från 29 kr. För beställningar på 299 kr eller mer bjuder Fathers & Friends på leveranskostnaden. 

Ej uthämtade beställningar 

För försändelser som inte hämtas ut från Postnords utlämningsställe förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaderna som uppstår (frakt, returfrakt, hantering). Vi tar därför ut en avgift på 149 kr för ej uthämtade paket. 

Observera därför att om du vill ångra ditt köp bör du i stället hämta ut försändelse och därefter kontakta vår kundservice. 

Ångerrätt 

Från det att du mottagit din order har du 30 dagars ångerrätt. Om du vill ångra ditt köp ska du under dessa 30 dagar kontakta vår kundservice och meddela ditt beslut. Därefter ska du utan onödigt dröjsmål skicka tillbaka varorna till oss på det sätt vi kommer överens om.

Du som kund står för returkostnaden. 

Vill du ångra ditt köp och returnera varor så kontaktar du vår kundtjänst på [email protected] för att boka retur.
Förpacka varorna noggrant så att de inte skadas under transporten
Skicka varorna med ett spårbart leveransalternativ till

Fathers & Friends
c/o BFT Fashion AB
Odlingsvägen 19
564 35 Bankeryd 

Återbetalning

Om du väljer att ångra hela din beställning betalar vi tillbaka hela köpesumman inklusive fraktavgiften. 

Återbetalningen sker utan onödigt dröjsmål efter att vi har mottagit och verifierat din retur. Om du ångrar och returnerar delar av din beställning betalar vi tillbaka köpesumman för de varor du returnerar samt för den procentuella del av fraktavgiften de utgör. 

Begränsningar i ångerrätten Vid köp av hygienartiklar såsom underkläder, får förseglingen inte vara bruten. Sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. 

Reklamation 

När du handlar hos Fathers & Friends har du 1 års garanti på alla produkter, och 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Om du vill göra en reklamation, vänligen kontakta vår kundservice och bifoga bild och en beskrivning av produktens fel. 

Återbetalning sker utan onödigt dröjsmål efter att vi har mottagit varan och accepterat reklamationen. 

Kontakt  

Fathers & Friends
c/o BFT Fashion AB
Odlingsvägen 19
564 35 Bankeryd 

E-post: [email protected]