Returer och byten

Vill du byta eller ångra ditt köp? Inga problem, det löser vi.


Ångerrätt och retur

Från det att du mottagit din order har du 30 dagars ångerrätt. Om du vill ångra ditt köp ska du under dessa 30 dagar kontakta vår kundservice och meddela ditt beslut. Därefter ska du utan onödigt dröjsmål skicka tillbaka varorna till oss på det sätt vi kommer överens om.

Vill du ångra ditt köp och returnera varor så kontaktar du vår kundtjänst på kontakt@fathersandfriends.se för att boka retur. Du får då en QR-kod för returfrakt av oss mot en kostnad på 49 kr. Kostnaden dras av på din återbetalning.
Förpacka varorna noggrant så att de inte skadas under transporten och lämna in med den bifogade returkoden.

När vi har tagit emot och kontrollerat din retur återbetalar vi pengarna via Klarna.

Begränsningar i retur-/ångerrätten 
Vid köp av hudnära artiklar såsom underkläder och strumpor, får förseglingen inte vara bruten. Om försegling/etikett är bruten kan varan inte returneras. 

Byten

Om du vill byta produkten du har köpt så kontaktar du vår kundtjänst på kontakt@fathersandfriends.se för att boka retur. Du får då en QR-kod för returfrakt av oss som du använder för att skicka tillbaka produkten. Samtidigt gör du en ny beställning av den produkt som du vill byta till, så skickas den omgående från vårt lager.

När vi tagit emot och kontrollerat returen återbetalar vi pengarna för den. Om du vid den tidpunkten har beställt en ny vara så bjuder vi på returavgiften om 49 kr, annars drar vi av den på din återbetalning.
Tänk på att förpacka varorna noggrant så att de inte skadas under transporten.